Happy Hill

Čistá v Krkonoších
CZ - 543 44 Černý Důl
06 454 100 19

Hond op vakantie

Uw huisdier is van harte welkom!

We weten hoe leuk en belangrijk het voor een huisdiereigenaar is om zijn vierpotige vriend mee te kunnen nemen op vakantie. Daarom zijn honden bij ons op het park van harte welkom. U kunt er zelfs 2 meenemen.

De locatie is voor een hond fantastisch. U kunt in de buurt van het vakantiepark mooie wandelingen maken en in het natuurmeer lekker zwemmen. In de dierentuin in Dvur Kralove (op 28 km afstand van de vakantiehuisjes) is zelfs uw hond welkom. De eis hierbij is natuurlijk een goede opvoeding.

Tsjechen zelf zijn echte hondenliefhebbers en u bent op vele plekken van harte welkom. De hond mag mee in het restaurant, zelden komt het voor dat de eigenaar het vervelend vindt. Helaas mag een hond niet mee in een winkel; supermarkt, tuincentrum e.d. Dit is dus verschillend met Nederland.

Voor het meenemen van een hond of een kat rekenen we een bedrag van 15 € per week. Dit doen we vanwege de hogere schoonmaakkosten. Alle gasten, ook degene zonder een huisdier, dienen zich prettig bij ons te voelen.

Wij kijken naar u en uw huisdier uit!

 

© 2022 Villapark Happy Hill, All rights reserved