Happy Hill

Čistá v Krkonoších
CZ - 543 44 Černý Důl
06 454 100 19

Warme en groene vakantie in Tsjechië

Warme en groene vakantie in Tsjechië

De zomers op het vakantiepark Happy Hill zijn geweldig. Ze zijn warm en vaak droog en ..... het Reuzengebergte leeft!

Elk vakantiehuisje beschikt over een eigen terras en ruimte om lekker buiten te zitten. U beschikt over tuinmeubelen met een parasol. Bij mooi weer kunt u dus buiten ontbijten en avondeten.

U kunt op het park lekker luieren, een boek lezen terwijl uw kinderen op het park spelen. Midden van het park bevindt zich een speelplaats met vele speeltoestellen; schommel, hobbelpaardjes, zandbak, speelhuis, 2 tafeltennistafels en een glijbaan. Bij de entree bevindt zich een groot speelveld voor tennis, badminton, voetbal en andere activiteiten. Daarnaast kunt u gebruik maken van het zwembad (open in juli en augustus) – heerlijk voor de zomerse afkoeling.

Zwemmen in de natuur kan 1,2 km verderop bij de camping Slunecna. U bereikt het zwemmeer via een pad tegenover het vakantiepark. Wel kunt u  ook met de auto gaan, dan is het op 2 km afstand. Bij het meer is een kleine kiosk waar u drinken en eten kunt kopen.

Zomeractiviteiten:

1.     Afdaling op de step vanaf  Cerna Hora

2.     Bezoek aan Janske Lazne

3.     Wandeltocht langs de witte Elbe (Bile labe)

4.     Dierentuin in Dvur Kralove met safari + openbaar zwembad

5.     Het beklimmen van de Snezka (of met de kabelbaan omhoog)

6.     Fietsroutes – voor het vakantiepark stopt een cyklobus

Meer leuke trips vindt u hier:

 

Het vakantieparkje Happy Hill ligt op 7 km afstand vanaf de stad Vrchlabi waar u een aantal supermarkten en winkels vindt. Er is een mooi historisch centrum met een kasteel en tuin. Het kasteel wordt momenteel gebruikt als gemeentehuis en u kunt in de hal kijken. Op het pleintje van Vrchlabi kunt u een terrasje pakken en een Tsjechisch pilsje of koffie drinken. U vindt er ook een aantal leuke winkeltjes met woondecoratie, een kleine gallerij en pottenbakker.

Wilt u meer toeristische informatie?  Dan kunt u deze in het informatiecentrum (VVV) tegenover de kerk vinden.

In het dorpje Cista waar de vakantiehuisjes gelegen zijn, vindt u een aantal restaurantjes langs de weg. Tegenover het vakantiepark is een nette kroeg waar u wat kunt drinken en een snack eten. Op 300  afstand van het park is wel een mooi restaurantje met heerlijk eten.

In het kleine stadje Cerny dul is een lokaal winkeltje met de basis voedingsmiddelen en een gezellig pleintje met een leuk restaurantje direct op het plein (Posta).

 

 

© 2022 Villapark Happy Hill, All rights reserved